Profilul firmei

SHADEON aduce in atentia clientilor sai produse de tehnica de umbrire, dar si accesorii pentru acestea. Producand si comercializand atat en-gros cat si en-detail tehnica de umbrire performanta pentru spatii rezidentiale, dar in egala masura si pentru spatii comerciale sau de interes public, firma si-a consolidat locul pe piata prin seriozitate, orientare catre client si o calitate deosebita a serviciilor si produselor furnizate.

Parte a unei retele internationale de producatori de tehnica de umbrire, firma noastra ofera clientilor sai produse si servicii de top, devenind in scurt timp unul dintre furnizorii cei mai importanti de componente pentru fabricarea jaluzelelor, a sitelor antiinsecte sau a rulourilor pentru ferestre.

Suntem capabili sa satisfacem orice solicitare, oricat de complexa , in cel mai scurt timp, mai ales ca toate materialele necesare confectionarii se gasesc pe stoc, in depozitele noastre la orice ora, si mai mult, pentru a satisface orice cerere, oricat de neobisnuita sau de extravaganta, suntem pregatiti si imbogatim permanent gama sortimentala disponibila, paletarul, si mai ales serviciile oferite clientilor nostrii.

Succesul pentru noi, are la baza gama noastra de produse de calitate si performante, precum si serviciile deosebite pe care le oferim, si se reflecta in fiecare client sau partener satisfacut de colaborarea cu noi.

EXTERIOARE